Zdrobitor struguri, desciorchinator struguri
Zdrobitor struguri, desciorchinator struguri
Vă punem la dispoziție dispozitive performante pentru vinificație: zdrobitor struguri, desciorchinator struguri. Acestea permit procesarea rapidă și eficientă a fructelor, astfel încât dumneavoastră să vă bucurați de produsul final în cel mai scurt timp.
Nume
Cod produs
Status
Pret cu TVA inclus
Cantitate
47-830-025-AR
In stoc
B-vitis.20A/CE
In stoc
BY-ZDROB.EK
In stoc
47-830-025-GA**
Stoc limitat
0 produse In Comanda
Total: 0 Lei
Pentru a adauga produse in comanda, trebuie sa fii autentificat
Inaltatoare cuva B-vitis.CE (Ares15 )
ICA15Inaltatoare cuva B-vitis.CE (Ares15 ) 85,5 x 42,5 x 38,5 cm
Zdrobitor fructe By-fruct Pro manual, cu volant, cuva Inox, 7L
BY-FRUCT.PROZdrobitor de fructe manual de 7L perfet pentru uz casnic, cu mâner cu volant.
Zdrobitor fructe manual By-fruct, cuva Inox, 7L
BY-FRUCTZdrobitor de fructe cu o capacitate de 7 L și o cuvă din inox.
Zdrobitor struguri manual B-crush.PM, cuva 400x400
B-crush.PMZdrobitor struguri manual, B-crush.PM, cuva 400x400 un produs a cărui utilitate de regăsește în industria alimentară, mai exact în oenologie,...
Zdrobitor struguri manual By-wine, cuva Inox, 7L
BY-WINEZdrobitor de struguri manual cu o capacitate semnificativă de 7L.
Zdrobitor struguri manual, B-crush.PP, cuva 800×500
B-crush.PPZdrobitor struguri manual, B-crush.PP, cuva 800×500 un produs a cărui utilitate de regăsește în industria alimentară, mai exact în oenologie,...
Zdrobitor-Desciorchinator B-vitis Pro.e cu motor 0.75Kw, cuva 850×480 vopsita, Ø96×220mm
47-830-025-ARZdrobitor-desciorchinător cu motor de 0.75 kW, având o cuvă vopsită. Productivitatea utilajului este de 1600-1800 kg/h.
Zdrobitor-desciorchinator B-vitis.20A/C cu pompa, motor 1.5Kw, cuva 870×500 vopsita
B-vitis.20A/CEZdrobitor-desciorchinator B-vitis.20A/C cu pompa, motor 1.5Kw, cuva 870×500 vopsita este un produs de bază în procesul de producere a vinului.
Zdrobitor-Desciorchinator By-zdrob.EK, cu motor, 0.55Kw, cuva Inox, valturi aluminiu
BY-ZDROB.EKZdrobitor/desciorchinator de struguri cu un motor puternic de 550W,
Zdrobitor-desciorchinator cu motor By-zdrob Pro.e, 0.75Kw, cuva 850×480 Inox, valturi Ø96×220mm, aluminiu
47-830-025-GA**Zdrobitor-desciorchinator By-zdrob Pro.e cu motor 0.75Kw, cuva inox, Ø96×220mm este un produs de bază în procesul de producere a vinului.
Zdrobitor-desciorchinator manual By-zdrob.K, cuva Inox
BY-ZDROB.KZdrobitor desirhinător manul cu cuvă de inox.
După ce ați cules recolta, strugurii trebuie separați de ciorchine. Zrobirea fructului întreg ar influența în mod negativ calitatea vinului, împrumutându-i din aroma sa puternică, ierboasă. Mai mult, această practică va contribui la alterarea culorii finale a produsului, care va fi mult mai închisă, cu aspect tulbure chiar și după decantare. Specialiștii recomandă, așadar, folosirea unui desciorchinator.
În portofoliul BRONTO veți găsi o selecție de dispozitive performante, marcă proprie sau aparținând unor branduri populare în rândul producătorilor din sfera vinificației: Enoitalia, Szentkiraly. Gama noastră de echipamente este una variată, astfel încât să răspundă nevoilor diferite ale clienților, fie că aceștia optează pentru un zdrobitor struguri electric sau manual, fie că au nevoie de un dispozitiv integrat zdrobitor-desciorchinator.
Vinul alb vs. vinul roșu - când folosim un zdrobitor struguri?
Procesul de vinificație are un parcurs diferit în funcție de tipul de produs pe care doriți să-l obțineți. Constanta rămâne aceeași: necesitatea unui zdrobitor struguri performant care să asigure o extracție completă a mustului.
Pentru vinul alb, se permite o procesare imediată a strugurilor după desciorchinare. În urma zdrobirii, se obține mustul care trebuie lăsat să se limpezească pentru aproximativ 24 de ore. După aceea, se adaugă drojdia și începe procesul de fermentare.
În cazul vinului roșu, ordinea operațiunilor se schimbă. După ce strugurii au trecut prin desciorchinator, aceștia sunt lăsați la macerat în pielițe timp de câteva zile sau chiar până la câteva săptămâni. În acest timp, vinul își va forma culoarea, dar și concentrația de tanin. După finalizarea fermentației, strugurii urmează să ajungă într-un zdrobitor electric.
BRONTO vine în întâmpinarea dumneavoastră cu cele mai noi tehnologii și echipamente necesare în producerea vinului. Pentru a vizualiza oferta noastră completă, vă recomandăm să consultați întreaga categorie » VINIFICAȚIE. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare sau de recomandări personalizate, nu ezitați să apelați la ajutorul reprezentanților noștri!