DESPRE BRONTO

 

 

Compania noastra a fost înfiinţată în decembrie 1994, cu capital integral românesc. Cu sediul în Cluj-Napoca, str.Corneliu Coposu nr.35-37, are ca obiect principal de activitate comerţul cu ridicata al maşinilor agricole, echipamentelor şi furniturilor.

Prezenţa de 24 ani a companiei pe piaţa românească a utilajelor de grădinărit a fost menţinută prin respectarea a trei principii fundamentale: promptitudinea în deservirea clienţilor, asigurarea unui stoc optim pentru o gamă variată de produse şi, nu în ultimul rând, satisfacerea nevoilor clienţilor săi, datorată unui raport optim între preţ şi calitate.

 

 

Compania acţionează pe piaţa utilajelor mici şi mijlocii de grădinărit , în toată ţara, comercializează motosape, maşini de tuns gazon, fierăstraie, motocoase, trimere, tractoraşe de tuns gazon precum freze de zapada, solarii, folie, parti componente din sisteme de irigatii, unelte pentru vinificatie pentru producatorii mici şi alte unelte agricole.

Totodată societatea comercializează şi piese de schimb şi asigură service pentru aceste utilaje.
Bronto Comprod este colaborator unic în România a producatorilor: MTD, IkraMogatek, Szentkirály, Inter, Pubert, WOLF Garten, Maruyama, Triunfo, Heliflex, şi Dormak.